Ipari létesítmények hő-és füstelvezető rendszereinek, valamint tűzgátló szerkezeteinek karbantartására, szervizelésére, és átalakítására szakosodtunk.

[@lang.aboutus-pre]

Rólunk

Az Autent Hungária Kft 2004-es alapításától kezdve vállalja hő- és füstelvezető kupolák, bevilágítósávok, nyílószárnyak, tűzgátló ajtók, kapuk, valamint a hozzájuk kapcsolódó rendszerek beépítését és karbantartását az egész ország területén - a szakmai tudásnak és minőségi szakembereinek köszönhetően immár évek óta piacvezetőként.

A meglévő nemzetközi szakmai kapcsolatok, a több évtizedes tapasztalat és a folyamatos képzés és innováció garantálja. hogy az Autent Hungária Kft széles körben képes – az eddigi márkafüggetlen szolgáltatások megőrzése mellett – olyan szolgáltatásokat és műszaki megoldásokat biztosítani, amelyek minden tekintetben megfelelnek az érvényes jogi és műszaki előírásoknak, valamint partnereink minőségi elvárásainak.

Minden, amiben jók vagyunk

Tevékenységünk

Hő- és füstelvezető rendszerek

Társaságunk elsősorban ipari létesítmények hő- és füstelvezető rendszereinek karbantartásával,
szervizelésével és átalakításával foglalkozik.

Ide tartoznak többek között a kupolák, dongák, sávfelülvilágítók, nyílószárnyak, oldalfali és
tetőzsaluk, ventillátorok, füstcsappantyúk, füstelvezető ajtók és ablakok, valamint
füstkötényfalak, melyeket szakképzett műszaki csapatunknak köszönhetően a
legszélesebb körben, gyártótól függetlenül tudunk a gyártóművi utasítások szerint ellátni.

Tűzgátló szerkezetek

Tevékenységünk másik nagy pillérét a tűzgátló szerkezetekhez kapcsolódó teendők teszik ki.

A tűzgátló ajtók, kapuk, csappantyúk és tömítések karbantartása, felülvizsgálata, szervizelése és karbantartása éppúgy hozzátartoznak cégünk mindennapjaihoz, mint a tűzgátló füstkötényekhez, füstfüggönyökhöz, vagy épp zsalukhoz kapcsolódó tevékenységek elvégzése, majd azok dokumentálása.

Egyéb

Ügyfeleink elégedettségének köszönhetően, az évek során számos olyan feladattal kerestek meg bennünket, amelyek alapvetően nem tartoztak fő profilunkba.

Társaságunk folyamatosan azon dolgozik, hogy eleget tegyen a felmerülő igényeknek, megfeleljen a megelőlegezett bizalomnak. Az évek során felhalmozott tapasztalatok birtokában elmondható, hogy ma már magabiztosan látjuk el az ipari- és szekcionált kapukhoz, rámpakiegyenlítőkhöz, irányfényekhez kapcsolódó teendőket is.

Miért pont mi?

Hatékonyságunk kulcsa

Folyamataink felépítésének központi eleme, hogy Ügyfeleink felmerülő igényeire a lehető leggyorsabban, a legnagyobb szakértelemmel tudjunk reagálni, legyen szó az esedékes felülvizsgálatok összehangolásáról, a havaria eseteken át - ahol különösen fontos a gyors megjelenés -, egészen a nagyobb volumenű Hő -és füstelvezetőrendszer egészét érintő átalakításig.

Céljaink elérése érdekében a leghatékonyabb tűzvédelmi szoftvereket, flottakövető szolgáltatásokat és felhő alapú megoldásokat veszünk igénybe feladataink menedzseléséhez, így munkatársaink azonnal el tudnak kezdeni dolgozni a problémán, függetlenül attól, hogy az ország melyik pontján tartózkodnak.

Környezettudatos vállalati kultúra

Zöld megoldások, innovációk

Manapság egyre hangsúlyosabb szerepet kap a vállalkozások felelőssége a klímatudatos gondolkodás kialakításában és a zöld megoldások felé törekvésben.

Társaságunknál kiemelten fontosnak tartjuk, hogy megtaláljuk azokat a lehetőségeket, melyekkel csökkenthetjük ökológiai lábnyomunkat, ezért a tűzvédelmi területen úttörő FiREG.hu Kft.-vel
együttműködve kialakítottuk tűzvédelmi szoftverük hő- és füstelvezető modulját.

A felhő alapú szolgáltatás lehetővé teszi a karbantartásokhoz kapcsolódó tevékenységek felgyorsítását, a karbantartott egységek pontos rögzítését és rendszerezett nyilvántartását, teljes egészében papírmentesen.

A témában megjelent cikkeket az alábbi linkeken olvashat:

Progresszív fejlődés

Oktatás, fejlesztés

Munkatársaink kiválasztásánál fontos, hogy társaságunkat olyan kollégák képviseljék, akik maradéktalanul megfelelnek alapelveinknek.

A folyamatos képzés elengedhetetlen része annak, hogy a folyamatosan változó, megújuló környezetben tartósan piacvezetők maradjunk, ezért olyan oktatótermet alakítottunk ki, ahol munkatársaink az elméleti képzés mellett, gyakorlatban is megismerhetik és elsajátíthatják azokat a technológiákat, melyek segítségével magas szinten képesek ellátni feladataikat a karbantartások, javítások során.